Kot že vsa leta nam je v veliko veselje, da sodelujemo pri koncertu ob zaključku Plečnikovega memoriala, ki je letos potekal v četrtek, 4. decembra v Slovenski filharmoniji. Za vodenje koncerta čestitamo prof. Zvonki Slavec, za izbor nastopajočih in vsebino koncerta pa specializantu psihiatrije Andreju Babniku!

Tudi za letos smo pripravili poseben program, saj je z nami nastopilo veliko več sodelujočih kot ponavadi: s študentko medicine in violinistko Lucijo Čemažar smo zaigrali Thais, prvič pa se nam je na odru Slovenske filharmonije kot solistka pridružila Jasmina Antonič-Babnik, dr.med., s katero smo izvedli znan Ortolanijev napev More. Naš dirigent, prof. Avsenek, je pripravil posebno priredbo, da se nam je pridružil še celoten zbor Vox medicorum!

Prav z zborom, ter solisti Lucijo Čemažar, sopranistko in študentko medicine Sanjo Zupanič ter violinistom in specializantom nevrologije Andrejem Gubenškom pa smo kot zadnjo točko pripravili še Ave mario. Za odlično klavirsko spremljavo je letos poskrbela Klara Hrovat.

Nekaj utrinkov s koncerta je tokrat v fotografski objektiv ujel Bruno Sedevčič, ki se mu iskreno zahvaljujemo za dovoljenje za objavo fotografij.