Sreda, 10.12.2104, bo za Zdravniški orkester Camerata medica ostala v posebnem spominu. Po dolgoletnem uspešnem sodelovanju z Zdravniško zbornico je orkster dobil domicil v slovenski zdravniški hiši Domus Medica.

Za orkester to ni le pohvala za preteklo delo, temveč predvsem velika spodboda za nadaljevanje zastavljenih ciljev. Prav za razvoj orkestra in njegovo razpoznavnost gre velika zahvala dolgoletnemu članu orkestra, dr. Pavletu Košoroku.

Listino je predsednici orkestra, dr. Marini Klemenčič, podelil predsednik Zdravniške zbornice, primarij dr. Andrej Možina.

Po uradnem delu je sledil koncert, katerega program je skrbno in odlično pripravil naš dirigent prof. Avsenek. Letos so se nam tako kot solisti pridružili: Mateja Lasič, dr. med., Andrej Gubenšek, dr. med., Jasmina Antonič Babnik, dr. med., Alja Koren, dr. med. ter ansambla Inflammatio musicae ter Trio Misty. Spodaj smo zbrali nekaj fotografij, ki so jih tokrat prispevali Iztok Sirnik, Milan Kokalj ter Domen Grögl. Vabljeni k ogledu.