Decembrski dnevi so polni in pestri, zato tokrat z malo zamika objavljamo fotografije z Božično-novoletnega koncerta, ki ga že tradicionalno pripravljamo konec decembra, tokrat 18.12., v Zdravniški zbornici v Ljubljani. Letos je pred podelitvijo potekala podelitev odličij Zdravniške zbornice tistim posameznikom, ki so prispevali k ugledu slovenskega zdravništva in zobozdravništva.

Pohval za programsko pester in bogat spored, za katerega se lahko zahvalimo našemu dirigentu, prof. Avseneku, po koncertu ni manjkalo in tudi izvajalci na odru smo z veseljem sodelovali pri soustvarjanju tako lepega večera. Kot solisti so se nam tokrat pridružili violinist in specializant nevrologije Andrej Gubenšek, dr.med., sopranistka, študentka medicine Sanja Zupanič, ter dve glasbeni skupini: Inflammatio musicae ter Trio misty.

V prostorih Zdravniške zbornice je po koncertu sledila pogostitev in druženje v sproščenem vzdušju in ob ritmih Inflammatia musicae, ki se je nadaljevalo pozno v večer. Nekaj utrinkov je ujel g. Janez Platiše, ki se mu res iskreno zahvaljujemo tako za pripravo kot tudi obdelavo fotografij. Vabljeni k ogledu!

Ob praznikih naj vam v imenu
Zdravniškega orkestra Camerata medica
zaželimo veliko zdravja in osebnega zadovoljstva.
Veseli smo, da nas spremljate, ter se veselimo snidenj na prihajajočih koncertih!