Prejšnjo nedeljo, 16.6. smo nastopili v atriju Doma Sv. Jožef nad Celjem v okviru Večerov v atriju. V prijetnem ambientu so kot solisti z nami nastopili Anja Colja s flavto, Andrej Gubenšek in Lucija Čemažar z violino, sopranistka Sanja Zupanič ter violinistka Neža Eržen. Vabljeni k ogledu fotografij, ki jih je prijazno posnel g. Janez Platiše. Iskrena hvala pa tudi Domu Sv. Jožef za tako topel sprejem!

Dva dni kasneje, v torek, 18.8. pa je sledil koncert v atriju Uršulinskega samostana v Ljubljani. V veliko veselje nam je bilo, da je z nami kot solistka prvič nastopila Mateja Lasič, študentka klavirja v razredu red. prof. Dubravke Tomšič Srebotnjak na Akademiji za glasbo, ki hkrati kot absolventka medicine zaključuje tudi študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Napričakovano je bil atrij poln do zadnjega kotička in upamo, da smo obiskovalcem kljub konkurenci s Kongresnega trga pričarali lep poletni večer. Vabljeni k ogledu spodnjih fotografij, ki jih je prijazno posnel g. Janez Platiše!

Na našem Youtube kanalu pa si lahko ogledate tudi celoten posnetek koncerta. Za snemanje in obdelavo se zahvaljujemo g. Stojku!

Do septembra smo pulte pospravili.
Želimo vam lepo, mirno in prijetno poletje!
Vse dobro in do jeseni!